405

Söndag 6 december, är det dags för årets sista hemmamatch i Allsvenskan. Våra herrar spelar då mot Östra SK. Vi uppmanar nu alla att ta med sig en nyinköpt eller oanvänd nallebjörn eller annat gosedjur.

När matchens första mål görs slänger publiken in sina nallebjörnar på planen. FBC Lerum skänker sedan dessa till hjälporganisationen Julgåvan i Lerum samt Polisen och Kvinnojouren i Lerum. Vi vill göra en insats för utsatta barn så här i juletid. Traditionen med nalleregn kommer ursprungligen från Calgary och NHL. Mölndals IBF har introducerat det i innebandyn.

Utöver detta är Endorfin matchsponsor och deras dansklass Bliss uppträder i första pausen. Det blir jullotteri där pengarna går till Julgåvan i Lerums verksamhet. Caféet serverar glögg, lussekatter och skinksmörgåsar.

Välkomna till hallen för att stötta våra herrar i ännu en viktig match innan jul. Vi utlovar något extra i både arrangemang och innebandy.

374 nallar!!! Vilken succé det blev för Mölndals IBF:s #nalleregn i fredags kväll!Läs om initiativet här: http://www.innebandy.se/Nyheter/forALLball/Nalleregnet-som-ska-ge-behovande-barn-gladje/

Publicerat av Svensk Innebandy den 22 november 2015