Utmaningen på Lerumsloppet!

883


Flera år i rad har FBC Lerum fullkomligt ägt startfältet i Lerumsloppet. Förra året var vi 135 startande! Med det blev vi föreningen med flest deltagare och fick en gigantisk vandringspokal. I år ska vi förstås göra ett försök att slå den siffran. Spelare, funktionärer, föräldrar och inte minst alla ledare – anta utmaningen och spring Lerumsloppet 2016.

Lerumsloppet äger rum den 30 april.

Ju tidigare anmälan desto billigare pris

Du kan anmäla dig ända fram till och med tävlingsdagen den 30 april, men startavgiften ökar ju närmre tävlingen vi kommer enligt följande:

  1. Priszon 1 – Tom 31/12, 2015
  2. Priszon 2 – 1/1-23/4, 2016
  3. Priszon 3 – 24/4-30/4, 2016
Starttider_etc Lerumsloppet

Anmälan går till enligt följande
• Träningsgruppen arbetar för att så många spelare som möjligt i ditt lag är med och springer. Självklart kan även ledarna och föräldrarna vara med och springa.
• Anmälan görs via denna länk. Alla som ska springa anmäler sig på egen hand och anger ”FBC Lerum” som förening och betalar in sin anmälningsavgift.
OBS! Det är viktigt att ange ”FBC Lerum” som förening.
Utmaningen omfattar alla föreningar i Lerum och vi vill så klart vara bäst! Endast om du anger klubb vid anmälan räknas ditt deltagande till vår förening.

På tävlingsdagen hämtas nummerlappar på Bagges Torg. Alla från FBC Lerum klär sig i FBC Lerums röda matchställ. Efter loppet får alla deltagare en plakett, saft och bulle.

FBC Lerum kommer att ha ett eget samlingstält placerat på gräsytan bredvid Tingshuset. Där träffas vi innan och efter loppet för att båda ladda upp och pusta ut.

Låt oss nu färga hela startfältet rött och vinna vandringspokalen som största förening i år igen.