Fantastisk Bagheeraavslutning!

355
Ordförande Märit Bergendahl uppvaktade ledartrion Magnus T Carlsson, Edvin Svensson och Anna Jansson (saknas på bilden) för sin insats denna bagheerasäsong.

Ansiktsuttrycket hos alla de som klev in i Rydsbergshallen på söndagsmorgonen var obetalbart. Hallen hade tagit en helt ny skepnad – totalt utsmyckad för att göra plats för våra nya innebandymedlemmar som nu gjort sin första säsong i klubben i Bagheera Innebandyskola.

Det var teknikbanor, hinderbanor, tält, flaggor, innebandyplaner, TV-studio, storbildsskärm – ja, inget saknades denna söndag. Allt hade iordningsställts av Bagheerarektor Magnus T Carlsson, Edvin Svensson, Anna Jansson och några fler och under söndagen tog alla härliga, nya FBC-ledare hand om lagen som naturligtvis skulle spela ett gäng matcher med påhejande föräldrar, mor- och förföräldrar, släktingar och andra berörda.

Finalspelet och uthoppet inleddes med en inmarsch för alla knattarna i mörker med rökmaskin, strobos, ljusspel och pumpande musik.

När diplomen skulle delas ut till alla så delades det även ut ett pris till Årets innebandytjej- och kille, Livia Haraldsson och Theodore Hansson. Det blev ett särskilt minnesvärt idrottsögonblick, som inte gjorde någon oberörd, när Theodore med sitt nya sportben gick fram till Magnus T och fick en bamsekram och sen knatade bort till sina föräldrar för att lämna sitt pris.

IMG_1879Nu fortsätter de som vill att träna säsongen ut och sedan är det dags för en ny säsong som ”riktiga” FBC-are och samtidigt startar en ny Bagheerasäsong igång för alla 2010:or i kommunen.

Foton från Michael Grundell –

IMG_1851

IMG_1895

IMG_1902

IMG_1872 Beskuren