Ledarträff med svensk mästare och vår senaste superligeexport

377

Välkommen till en inspirerande kväll där du som ledare är i fokus. Vi träffas i Gradängsalen, Lerums Gymnasium kl 18.30. Vi följer upp förra säsongens lyckade evenemang och i år har vi lyckats få med två superligespelare från Lerum – Julia Larsson som nybakad svensk mästare i Pixbo och Oscar Eriksson-Elfsberg, FBC:s senaste superligeexport.

Ditt engagemang är stort och viktigt. Du gör en heroisk insats för kommunens ungdomar. Nu avrundar vi säsongen med att reflektera över vilka styrkor FBC har och hur vi kan bli än bättre. Dina insikter och erfarenheter under året är viktiga. Kvällen kommer se ut så här.

SUMMERING AV SÄSONGEN.
Reflektioner från säsongen 2015–16. Hur har vi lyckats med vårt viktiga mål – så många som möjligt så länge som möjligt?

FÖRDJUPANDE WORKSHOP & FIKA.
Vad innebär det att vara ”ledande” ur ett ledarperspektiv?
Hur ska du kunna bli ännu bättre i ditt ledarskap? Vad vill du ha för stöttning av organisationen?

MÖT JULIA LARSSON & OSCAR ERIKSSON ELFSBERG.
Två innebandyspelare från Lerum med erfarenhet från ­Superligan. Mats Lillienberg kryper nära inpå för att ta reda på hur steget till Superligan är. Vad skiljer, vad är lika. Hur har de blivit bemötta av ledare, organisation och spelare. Hur skapas glädje och laganda trots press och konkurrens?

julialarsson

MÖT ORGANISATIONEN.
Har du frågor du vill ha svar på under kvällen? Se till att skicka in dem till office@fbclerum.se.

OSA 23 MAJ
Anmälan sker antingen via det här eventet på Facebook – via det här anmälningsformuläret.

Mycket välkommen!