Klart med Sladky!

381

Då var det undertecknat och klart. Den muntliga överenskommelsen från tidigare i våras är nu även undertecknad. Tomas Sladky är tränare för HJ Elit den kommande säsongen. Första matchen spelas redan i morgon söndag.

Nedan finns också en minipodcast med Mattis Flodén, som handlar enbart om Sladkys roll i FBC Lerum.

Tomas Sladky fortsätter därmed sitt arbete med att utveckla föreningens juniorer till framtida elitspelare.

Överenskommelsen är helt i linje med den dialog FBC Lerum och Tomas Sladky haft sedan förra säsongen avslutades. Tomas är vår självklara nummer ett på denna post och vi gläder oss åt att ha en sådan kompetent tränare i vår förening.

Mattias Flodén, sportchef:
-Många osanna rykten har florerat efter det att Tomas åkte tillbaka till Tjeckien i början av maj. Det har skapat onödig oro. Vi har arbetat extremt hårt hela sommaren för att förverkliga det upplägg vi muntligen kom överens om i slutet av förra säsongen.

-Tomas delaktighet och närvaro säkerställer en kvalitativ verksamhet för våra juniorer. Hans engagemang, kunskap och erfarenhet av elitverksamhet är ovärderlig och spelarnas utveckling kan nu fortsätta.

-Det känns extra skönt att en gång för alla sätta punkt för all ryktesspridning och visa att vi talat sanning från dag 1.

Tomas Sladky:
-I dag är en riktigt bra dag, det känns fantastiskt bra att jag nu kan fortsätta jobbet med de unga spelarna som jag redan känner.

– Jag gillar verkligen att jobba och utveckla juniorspelare. Nu är de där att de måste jobba 100 procent för att utvecklas till nästa nivå. Jag vet rätt så bra vad som krävs och hur det ska gå till, så nu är det upp till varje enskild spelare att bestämma hur de vill ha det.

-Målet den kommande säsongen är förstås att spela en bra och effektiv innebandy, och att bygga och utveckla ett starkt lag med starka individer.

Nedan kan du även lyssna till Mattis Flodén, när han berättar om Tomas Sladkys medverkan i FBC Lerum 2016/2017.
Avsnittet är en del ur den senaste podcasten #snackainnebandy från den 19 augusti.  Hela podcasten och samtliga tidigare poddar finns här, http://fbclerum.podbean.com