Mixedmatchen blev en succé!

234

”Roligaste matchen någonsin i Rydsberg!”

”Härlig stämning på både plan och läktare!”

När Camp Endorfin placerades på hemmaplan detta år togs ett nytt grepp och istället för en seriös försäsongsmatch blev det mixade lag med spelare från FBC:s båda representationslag. Killarna och tjejerna spelade en 2×20-match med massor av spontanitet, bus, teknik, roliga målgester, spex – ja, allt som en lattjomatch kan innehålla. Publiken jublade när Frasse stod på händer i mål, ordförande Märit m fl bjöds in att lägga straffar, målgörare Steen sprang upp i publiken för att göra groupiesfoton och sen tog han över speaker Lillienbergs roll när denne istället fick lägga straffen. Snabelinnebandyn drog också ner massor av skratt från läktaren.

I en fullknökad Rydsbergshall blev detta kanske en tradition och vi ser redan fram emot nästa år.

Kolla hela helgens alla bilder och filmer här.