Livestreaming av FBC Lerums matcher – Live Arena!

282

Sänd ditt lags match över internet till släkt och vänner, mormor och morfar, och varför inte titta på matchen i repris…LiveArena sänder ca 10.000 event under en säsong i många olika sporter. De flesta är naturligtvis matcher men det kan också vara mycket annat! Det finns mycket att se under en säsong!

På ledarmötet igår presenterades detta koncept av Magnus T Carlsson som startat upp provsändningar vid några matcher. Än så länge har vi inte gått ut brett i våra kanaler om matcherna men efter årsskiftet har vi för avsikt att streama våra seniormatcher men framförallt vill vi ge våra lag och medlemmar möjlighet att sända våra barn- och ungdomsmatcher utan kostnad.

All utrustning finns och det enda som behövs är en kameraman/kvinna och lite förberedelser. Läs närmare på nedanstående länkar och se till att boka upp utbildningen i Rydsbergshallen söndagen den 4:e dec 11.00-12.00.

Presentation LiveArena på Ledarmöte 23e nov

FBC Lerum på Live Arena