Westman inför omstarten mot Backadalen

244

Il Capitano Richard Westman har bl a utnyttjat ledigheten till att ta hem B2B-titeln och nu väntar omstart i serien mot Backadalen hemma på torsdag. Ett Backadalen som tillsammans med Vänersborg ligger längst ner i tabellen med rejält avstånd upp till fast mark.

Välkommen tillbaka efter julen! Hur har du spenderat den?

Hej, tack ska du ha. Den har som vanligt spenderats med nära och kära. För första gången fick jag och sambon själva agera värdar, vilket slutade med succé!

Ni dominerade i B2B med ett intressant kombolag. Hur går egentligen snacket innan B2B om lagindelning?

Jo asså, man vill spela i ett lag där de andra spelarna ”kan småmål”. Finns många knep, tips och trix som måste utnyttjas om man vill gå långt. Svårt att förklara, bara ”småmålsspelare” kan förstå.

Det har ju varit lite hackigt sen i början av december när det först var VM-uppehåll, sen en seriematch och därefter uppehåll igen. Egentligen bara en match sen 27 nov…Hur har detta påverkat dig? Välbehövlig vila eller matchsaknad?

Jag som tillhör de äldre numer drar enbart nytta av ledighet. Får bort till skavanker och får tillbaka ett enormt sug efter match igen, härligt med två matcher nu inom loppet av tre dagar.

Hur ser du på torsdagens match mot Backadalen som riskerar att vara helt avsågade från fortsatt div 1-spel vid förlust?

Jag vet att de har fått in lite nytt blod under säsongen och har väl presterat helt okej resultat, det är bara poängen som saknas, de närmar sig helt klart en vinst. Viktigt för oss att verkligen vara på tårna nu när vi alla är matchovana. Senast släppte vi ett mål redan efter 17 sekunder.

Vad tror du om omgångens övriga matcher? Vänersborg-Floda, Mölndal-Zenith, Pixbo-Östra, Partille-Stenungsund?

Jag tror nog på idel favoritsegrar med ett undantag för matchen Mölndal-Zenith. Rikard ”Ralle” Alexandersson gör comeback för 34:e gången i ordningen och då brukar det bli en del pinnar för honom 😉

Hur förberedda är ni inför de återstående 10 matcherna fram till 5 mars?

Vi känns väl förberedda, både fysiskt och tekniskt – iallafall på förhand. Upp till bevis kommande veckor.

Lycka till på torsdag!

Tusen tack. Vi ses på torsdag!