Anton Rieden förlänger!

442
Anton klar för ett år till!. Foto: Thorbjörn Grindhage

Med stolthet kan vi meddela att centern och navet i vår första femma, Anton Rieden, är klar för en ny säsong med FBC Lerum.

Anton, som kom från Backadalen i augusti 2016, gjorde ett stort avtryck under sin första säsong med bländande tvåvägsspel, poängproduktion och stort ledarskap.

”-Det känns helt suveränt att samarbetet fortsätter. Anton är en skicklig tvåvägscenter som på ett ödmjukt sätt ställer krav på sin omgivning. Han har ytterligare nivåer i sig vilket vi skall skapa förutsättningar för att utveckla och vi ser framemot en spännande säsong tillsammans”, säger Mattias Flodén.

Naturligtvis är det intressant att höra Antons tankar om detta besked:

Hur har du resonerat?
Har väl egentligen inte haft någon tanke på att lira någon annanstans. Har trivts fruktansvärt bra både i laget och i föreningen från dag ett.

Vad ser du fram emot nästa säsong?
Fortsätta kriga och vinna matcher med den här gruppen med all den glädje och energi man får av det. Sen ser jag framemot fler djupa konversationer på rikssvenska med Oliwer. Det är skönt och ha någon i laget som har tungan rätt i mun.

Vad har du utvecklat mest denna säsong?
Tycker det är svårt att avgöra sånt själv. Jag har spelat med grymt duktiga spelare i år så kanske bara det i sig gjort att man blivit lite skarpare. Jag vet faktiskt inte.

FAKTA

Namn: Anton Rieden
Ålder: 25
Position: Center
Klubbfattning: Left
Tröjnummer: 19
STATISTIK 2016/2017
Spelade matcher: 28
Gjorda poäng: 26 mål + 22 assist
Utvisningsminuter: 6