Helena Lindblad tecknar nytt avtal

282

Helena Lindblad har spelat seniorinnebandy sedan hon var 14 år och har under de senaste 3 åren med spelat i Lerums A-lag. Nu fortsätter backtalangen som vuxit ut till en av FBC:s bästa backar under fjolåret då hon har förlängt med ytterligare 1 år.

Om vi börjar med att kolla på säsongen som varit. Hur har du upplevt den?
– Det har varit en spännande säsong tycker jag! För att vara ett helt nykomponerat lag tycker jag att vi gjort en bra insats och utvecklats enormt mycket. Till skillnad från tidigare säsonger känns det mer som en lagmaskin nu vilket varit riktigt kul!

Vad behövs av er för att för att ta nästa steg?
– Det som krävs tror jag är lite tid. Vår resa tillsammans har hittills bara börjat och ger vi det lite mer tid, tillsammans med den viljan vi visat denna säsongen, är jag säker på att vi kommer nå en högre placering. Vi har många duktiga spelare i truppen och måste bara bli lite mer samspelta.

Hur ser du på lagets chanser att placera sig bättre i tabellen kommande år?
– Jag tror vi har stora chanser att nå bättre placering! Som jag tidigare nämnde har ju vår resa tillsammans bara börjat, den enda vägen nu är upp!

Vad går du in med för förväntningar till kommande säsong?
– Mina förväntningar är väl att vi ska utvecklas ännu mer som ett lag!

Sportgruppens Daniel Axell om att Helena Lindblad förlänger:
Att en av våra stabila och redan erfarna backar har skrivit känns riktigt bra. Helena är en spelare som alla lag behöver då hon besitter en trygghet med boll, grym spelförståelse och har en enorm arbetskapacitet.  

När vi satt i samtal med Helena kändes det aldrig som några tveksamheter, det var Lerum som gällde!

Klara spelare truppen 2018/2019
Sofia Nolberg – Back
Cajsa Reuterberg – Back/Center
Frida Saarinen-Ek – Forward
Sofia Andréasson – Forward
Elsa Dahl – Back
Helena Lindblad – Back
Lisa Mazetti – Forward