Uppstartsmöte FBC Lerum Akademi

689
( Foto: Martin Wallén )

Säsongen 2018-2019 börjar ta fart och efter en sommar av planering med FBC Lerums nya spår ”akademin” så är det dags för uppstartsmöte nu på onsdag!

Magnus Lakander och Andreas Franzén presenterar säsongen 2018/2019 för herrspelare födda 2000-2002 samt div 3- och 6-spelare och redogör om upplägget för akademin som är nytt för i år! Som spelare ska man fått en inbjudan på Facebook men föräldrar till ungdomarna är också inbjudna! Efter presentationen går vi i gemensam trupp ner till Rydsbergshallen för att kolla in träningsmatchen mellan A-laget och Stenungsund som börjar 19.30!

Datum: Onsdagen 8/8 kl 17.30

Var: Rydsbergskolans matsal

Det pågår också ett arbete och planering för ett akademiliknande upplägg på tjejsidan vilket vi kommer att återkomma till.