Nu åker FBC Lerum till Camp Endorfin i Skene!

331

Äntligen är det dags för säsongstart och som traditionen bjuder åker FBC Lerum på Camp Endorfin som nu är tillbaka i Skene där allt började.

I stort sett alla lag födda 2004 eller senare har bokat upp sig för några dagar fyllda med träningar, lek med kompisar, kickoff, god mat från Kocklandslaget. De nybakade Bagheerabarnen födda 2011 kommer också och besöker Camp Endorfin – i en egen buss på lördagen!

OBS – fingerad bild!

 

 

 

Vår stolta sponsor Endorfin har ju namngett vårt försäsongsläger sedan några år och därför heter det ju Camp Endorfin. Efter några uppehåll från Skene där vi testat Alingsås och hemorten Lerum så är FBC Lerum tillbaka i Skene som har perfekta förutsättningar för att hysa bortemot 300 spelare och ledare. Vi har också lyckats engagera Kocklandslaget eller Culinary Team West of Sweden som de egentligen heter. Riktigt god mat lagar de som är så viktigt under en träningshelg.

På lördagen kommer herr- och damlag upp för att mingla bland spelarna och gästträna alla lagen under en träning. De dyker också upp på själva kickoffen i stora aulan där vi lyckönskar dem inför kommande spel i Allsvenskan och div 1.