Stålstad inför Burås på söndag kl 13

173

Emma Stålstad är ännu en av FBC Lerums alla lovande spelare som har blomstrat ut under hösten och som nu ser fram emot mötet mot Burås på söndag.

Nu gäller tabellfyran Burås på söndag och efter de senaste matcherna kan ni ju hota alla lag i serien – eller hur ser du på det hela?

Absolut, vi har goda chanser att hota alla lagen och vinna resterande matcher så länge vi spelar vårt bästa och har rätt inställning.

Din första säsong i div 1 – hur tycker du det gått och vad är du särskilt nöjd med?

Jag tycker att det har gått lite upp och mer för egen del, vissa veckor känns det bättre än andra men det blir bättre och bättre, det som jag är mest nöjd med är nog att jag har kommit in i laget och att vi har börjat ta poäng.

Ni har 2 segrar o en sudden deathpinne på senaste matcherna – vad har hänt egentligen?

Jo men vi har haft bra inställning och spelat mer jämnare under hela matcherna då vi tidigare har fler perioder vi gick ner oss, vilket gav sämre resultat.

Helgens seger mot Zenith ser komfortabel ut men bakom 7-4-seger ligger två mål sista minuten. Hur var matchen egentligen?

Det var en jämn match men vi lämnar matchen med tre välförtjänta poäng då vi krigar hela vägen och spelar bra.

Återkommande och rutinerade Frida Öberg-Olsson fick utgå pga skada – vet du hur allvarligt det var?

Är inte riktigt helt säker men jag tror att det antagligen har med korsbandet att göra och att det inte ser så ljust ut vilket är jättesynd då Frida är en extremt bra spelare och lagkamrat som peppar alla och kommer med kloka åsikter! Saknar redan hennes fantastiska bubbla

Ni spelar redan på onsdag sen igen mot Lindome i en flyttad match, hur gillar du tight matchschema?

Kul, matcher är ju det bästa ;)nej men jag personligen tycker om att spela mycket matcher och få kämpa för 3 poäng till.

Är alla julklappar inhandlade?

Haha, några få kvar

Vad är högst på din önskelista?

Fred på jorden:)

Vem önskar du en särskilt god jul?

Wollberg vem annars?