Julgåvanmatchen blev en succé!

259
Foto: Martin Wallén FBC Lerum Julgåvan

Välgörenhetsmatchen mellan FBC Lerums Damlag och Damjuniorlag med en massa kringarrangemang blev en succé! Matchen kryddades dessutom med att klubbens F08-or startade varje period och före, under och efter matchen gav all härlig publik pengar till Julgåvan som till slut kunde räkna ihop 9 500 kronor!

Matchen, som kallades Nutid mot Framtid, blev verkligen en fartfylld och kul tillställning. Damlaget började första perioden med nya positioner samtidigt som ett toktaggat Damjuniorlag satte högsta fart. FBC:s F-08:or delades upp så att de bidrog med varsin femma till varje lag och det blev en riktigt kul krydda när de startade de 2-3 första minuterna i varje period påhejade av både publik och inte minst sina lagkamrater på sidan av plan.

Det blev en riktigt jämn match där inga la fingrarna emellan utan det var 100% satsning från båda lagen i den prestigefyllda kampen. Det mest påtagliga denna dag var vilken fantastisk framtid FBC Lerum har på damsidan när det blev helt uppenbart att hela damsektionen är väl rustade för framtiden.

Till slut blev det uddamålsseger för det något äldre Damlaget men det var lite med hjärtat i halsgropen.

FBC Lerum tackar alla spelare och ledare och alla i eventteamet för den härliga fighten men mest tackar vi alla vänliga personer som ville ge Julgåvan en gåva inför julhelgen.

Se också Martin Walléns alla härliga foton från eventet här!