Viktig JAS-fight ikväll mot Partille

135
Foto: Christoffer Sturesson

Ikväll tar vårt herrjuniorlag FBC Aspen/FBC Lerum emot Partille IBS/FBC Partille i Juniorallsvenskans Grupp I i en ruggigt viktig match inför slutskedet av serien. De röda leder serien med 33 poäng och Partille med 28 poäng jagar på fjärdeplatsen för att komma över slutspelsstrecket.

Vårt JAS-lag har en strålande säsong bakom sig där man redan kvalificerat sig till Innebandyfesten med sitt U16-lag men man har en chans till att fylla på med ett lag till och den vill man inte missa.

Nu blev det lagets andra förlust för säsongen förra helgen mot Kungälv så det gäller att studsa tillbaka direkt för att säkra slutspelsplatsen. Senast man mötte Partille vann laget med 2-6 borta.

Coach Anton Olofsson säger inför matchen:

”Ett väldigt stort steg mot gruppsegern eller ner i getingboet om slutspelsplatserna, varje poäng kan vara avgörande ikväll. Det är scenariot vi har att välja på.”

Efter kvällens match återstår två matcher mot Herrestad borta och sen avslutning mot Lockerud/Mariestad hemma den 4:e mars – ett Lockerud som också slåss om slutspelsplats.

Se till att vara på plats i Rydsberg ikväll kl 20 – då kör matchen igång!