Dubbla segrar för herrarna

499
Foto: Christoffer Sturesson

Under helgen så har herrarna spelat dubbla träningsmatcher och det blev segrar i båda dessa. Under lördagens besegrades Varla med hela 12-1 hemma i Rydsbergshallen, innan man under söndagen bortaslog Mölndal med 5-7.

I matchen mot Varla fick vi se herrarna under stora stunder visa prov på riktigt bra innebandy och Varla hade svårt att hänga med när Lerum satte fart i sitt passningsspel.
– Kul med första ”hemmamatchen” för säsongen, riktigt roligt att se så många vara intresserade av oss och sluter upp i Rydsberg. Tyvärr får vi inte riktigt den värdemätare jag hade hoppats på utan hade önskat att vi fått spela lite mer försvarsspel, men å andra sidan fick vi ju nöta lite anfallsspel och hänga in lite kassar så det får vi ta med oss. Vi släpper även bara en kasse bakåt vilket är bra, sammanfattar tränare Anton Olofsson matchen.

Under söndagen bjöd Mölndal på betydligt tuffare motstånd och det blev en jämn match där Lerum inte hittade den riktiga skärpan. Anton Olofsson kommenterar matchen mot Mölndal.
– Det blev helt klart mycket mer värde i matchen mot Mölndal för oss. Vi fick gnugga lite mer försvar och även kontra lite och det var skönt att se tendenserna fortfarande sitta i omställningsspelet även om vi va lite oskärpta i dessa idag. Väldigt positivt att vi gör sju kassar med bud på ganska mycket mer mot ett såpass bra lag som Mölndal. Försvarsspelet var inte önskvärt, men vi släpper ändå bara två mål i uppställt försvar så de kan vi ta med oss. Vi har en hel del detaljer att korrigera i försvarsspelet så det kan bli ännu bättre definitivt och det var just detta jag hoppades vi skulle få svar på med detta mötet, så det var bra. Helt klart mycket positivt att ta med från dessa två matcherna!