Tim Sandblom matchen profil omgång 7

620

Tim Sandblom 17 år, anslöt till FBC Lerum från IBK Göteborg och spel i division 2, i slutet av förra säsongen på en dubbellicens. Till denna säsongen gjordes övergången permanent och Tim har vuxit ut till en viktig spelare i Lerum under inledningen av säsongen.

Streama helgens match mot Malmö FBC på www.innebandy.tv/lerum

Du har fått mycket speltid och förtroende i år från ledarstaben, vad tycker du själv om din inledning och din utveckling så här långt?
– Jag tycker att det har gått hyfsat bra hittills på säsongen för egen del. Det känns som att det var enklare att anpassa sig till spelet i Allsvenskan när vi hade så tuffa träningsmatcher mot bra SSL lag och med det höga tempot vi har på träningarna så är det klart utveckling går i rätt riktning.

Tiden går fort och du har varit i klubben i drygt 10 månader nu, hur skulle du beskriva din första tid i klubben och vilka intryck har klubben gjort på dig så här långt?
– Det har varit en otroligt rolig och lärorik första tid i Lerum såväl på plan som utanför. Allt är väldigt uppstyrt och det känns väldigt proffsigt. Det är en fantastisk organisation kring laget som ger oss alla förutsättningar för att kunna prestera bra.

Det var många missade målchanser senast mot Lillån, hur har ni jobbat i veckan för att spetsa till målskyttet till helgens match mot Malmö?
– Vi har väl inte lagt nån jättevikt i att köra massa skotträning på träningarna, men det kändes som att bollen bara inte ville in mot Lillån. Ibland har man sådana matcher och skapar vi lika många chanser mot Malmö som vi gjorde mot Lillån så kommer vi ta med oss tre poäng hem.

Ni slog Malmö under försäsongen, hur behöver ni spela för att upprepa det och slå dem på nytt?
– Vi har haft videoanalys på dom så vi har en god känsla inför matchen. Jag tror ifall vi gör det enkla med kvalitet och sätter våra chanser så borde vi åka hem i bussen med ett leende på läpparna!

Slutligen, vem i FBC tycker du att era supportrar som streamar matchen ska hålla ett extra öga på under matchen?
– Jag tror att Ogge kommer vara riktigt bra, han har sett het ut på träningarna under veckan

Vi önskar våra herrar ett stort lycka till imorgon lördag!
Matchen streamar ni som alltid på www.innebandy.tv/lerum