Pressmeddelande: Förlängningar i herrlaget

1089

Den framgångsrika säsongen för FBC Lerum är mitt inne i en sprakande avslutningsfas. Samtidigt som det sportsliga fortlöper så har truppbygget för kommande säsong pågått under en tid och idag är föreningen redo att presentera de första pusselbitarna på plats för kommande säsonger.

Både Joel Ekström och Noah Johansson har skrivit på nya avtal för föreningen och blir givetvis nycklar till lagets framtida framgångar. De unga herrarna var båda med i laget som bärgade föreningens första SM-guld på ungdomssidan och huserar idag högt upp i Allsvenskans poängliga samtidigt som de i allra högsta grad är aktuella för U19 VM som går av stapeln i Maj.

Så här kommenterar Joel.
– Det kändes självklart att skriva på för några nya säsonger i den röda tröjan. Lerum ligger både för mig och Noah Varmt om hjärtat och vi har riktigt bra grejer på gång.

Noah fyller i.
– Skönt att få klart allt tidigt så att vi kan fokusera på avslutningen av serien. Vi är bara i början av denna resa med laget. Nu ska vi se till att fortsätta ta föreningen till nya höjder.

Sportchef Magnus Johansson kommenterar förlängningarna.
– Det är väldigt glädjande att vi redan nu kan visa att vår ställning för framtiden kvarstår. Våra visioner och målsättningar som vi målat upp för FBC Lerums herrverksamhet är därmed oförändrade. Samtidigt som vi är uppe mitt i brinnande säsong så kan vi nu fortsätta truppbygget för kommande säsong. Att vi får behålla Joel Ekström och Noah Johansson är två viktiga pusselbitar men liksom övriga spelare i truppen är de en del av en helhet. Vi jobbar långsiktigt med att få en stabil helhet för att kunna fortsätta nå våra uppsatta mål.

Pontus Larsson, ordförande för FBC Lerum fyller på.
– Jag är jäkligt glad att Noah och Joel känner detsamma och tror på det vi gör i FBC Lerum. Trots bud från högre divisioner vill de driva FBC Lerum framåt. Det är bara att titta på de resultat laget gjort för att se hur viktiga de är för oss. Som nykomling i Allsvenskan spelar vi redan år 1 om en kvalplats. Dessa signeringar visar att FBC Lerum är en klubb att räkna med framöver.

För kommentarer från FBC Lerum hänvisas press & media till Magnus Johansson på telefonnummer 070 714 89 44.

Längre intervjuer kommer att läggas ut mot kvällen.