Matchens profil – Victor Johansson

405

Under lördagen är det dags för ett dubbelarrangemang där våra herrar är först ut och tar emot ett Åby som visat en positiv kurva det senaste.

Förra helgen fanns Victor Johansson med i spel igen efter att ha missat matchen innan.

– Känns skönt att vara tillbaka efter att ha varit borta. Kul att få träna och spela match igen, säger Johansson.

Förra helgen var dock en tung sådan när man begav sig till Örebro och väl där tappade en stor ledning till förlust.
– En extremt tung match, att leda med fem bollar och sedan torska är ju något som är extremt surt och känns ganska orimligt egentligen. Men det blir som dag och natt, från att det flesta stämmer och du har en bra känsla till helt tvärtom.

Trots förlusten – finns det saker att bygga vidare på?
– Ja men det finns absolut saker att ta med. Tycker vi spelar bra första halvan har bra tålamod och skapar mängder med chanser. Så det ska vi absolut ta med oss.

Nu väntar säsongens andra match mot Åby där tre poäng är av yttersta vikt.
– Lite av en måste match där det ända som gäller är tre pinnar. Känns som att vi måste studsa tillbaka och ta våra chanser för att hänga med i striden om kval.

Vad vill du se från ditt lag?
– Handlar om att vi ska spela vårt spel. Vi behöver komma tillbaka till vårt lugn och vår fina innebandy. Viktigt att vi inte släpper till några kontringar.

Vem tror du är lite extra sugen på avgöra?
– Ludvig Gustavsson kommer vara stekhet

Missa inte morgondagens matcher i Lerums Arena, matchstart för herrarnas match i Allsvenskan Södra kl 13.30 och damernas match i division 1 kl 16.00