Allsvenskt kvalspel

624

Det bjöds på stor dramatik och innebandy i toppklass när FBC Lerums damer under de två sista omgångarna säkrade kvalspel till Allsvenskan via sin andraplats i division 1.

Playoff 1 – FBC Lerum mot Höllviken
Nu väntar Höllviken IBF som vann division 1 Skåne, i playoff 1 i kvalet till Allsvenskan.

FBC Lerum inleder dubbelmötet på hemmaplan söndag 3 april med matchstart 12.45 i Lerums Arena.
Biljetter köper ni här.

Res med till den avgörande bortamatchen mot Höllviken
FBC Lerum arrangerar bussresa till Halörhallen för de supportrar som tillsammans önskar resa till Skåne för den avgörande matchen.
Matchen spelas lördag 9/2 kl 15.00
Kostnad: 320kr (OBS, krävs minst 40st resenärer för att kunna genomföras, matchbiljett ingår inte utan köps på plats via swish)
Anmälan här!

Eventuellt playoff 2
Skulle Lerum vinna dubbelmötet så avancerar man till playoff 2 där vinnaren mellan Växjö Vipers/Olofsström IBK väntar. Eventuell hemmamatch i playoff 2 spelas torsdag 14 april kl 19.45 i Lerums Arena. Vinnaren av playoff 2 spelar i Allsvenskan nästa säsong.

Kvalspelet spelas i bästa av två matcher med förenklade Europacupregler
Förenklade europacupsregler innebär att bortamål inte är mer värt vid sammanräkningen av de två matcherna om ett lag vinner första matchen med 3-1 och förlorar andra med 5-7 så har lagen samma poäng och målskillnad. Sudden death kan endast tillgripas efter den andra matchen och i det fall lagen har samma totala poäng och målskillnad vid full tid.