Nytt kontrakt för Larsson

259
Nelly Larsson är tillbaka i spel efter sjukdom och firade 20-årsdagen med seger i Rydsberg.

Med stor glädje kan vi meddela att vår skickliga tvåvägsback Nelly Larsson har signat ett nytt kontrakt med FBC Lerum. Nelly har FBC Lerum som moderklubb och har under hela sin karriär visat stor lojalitet mot föreningen. Nelly säger så här om beslutet att signa nytt avtal med FBC Lerum.
Att stanna i Lerum har ända från början känts ganska självklart. Jag känner stor trygghet och förtroende till klubben vilket var en stor anledning till att jag valde att stanna. Jag har även en bra relation till tränarna samt spelarna vilket gör att det kommer bli en extra rolig säsong!

A-laget presterade ett högt poängsnitt per match och på ett individuellt plan genomförde du en strålande säsong. På 23 A-lagssmatcher producerade du 16 mål och 7 assister samt imponerande +46 i plus/minus statistiken. Utöver detta så hade du en stor roll i JAS-laget med en femte plats på innebandyfesten. Vilket helhetsbetyg sätter du på din säsong och vilka delar i ditt spel vill du utveckla?
Enligt mig var förra säsongen bland de bästa i både A-laget samt JAS. Jag gjorde förvånansvärt många poäng vilket inte är vanligt för mig så jag skulle säga att säsongen var väldigt rolig! Det jag dock skulle vilja utveckla just nu är min fysik, eftersom jag varit skadad under större delen av försäsongen, så behöver träna på hårt för att få samma fysik som mina lag kamrater. 

Ni föll precis på mållinjen i det allsvenska kvalet mot Växjö med den försmädliga marginalen av ett mål. En tuff situation att hantera dels där och då men även att bearbeta efteråt. Glädjande har stora delar av truppen valt att stanna kvar för att ta ny sats mot allsvenskan. Från U-laget har Emma och Freja tagit klivet upp och det jobbas på fler nyförvärv. Dina tankar om serien och säsongen som kommer? Är det revanschläge som gäller för er?
Efter det tråkiga avslutet mot Växjö i våras har det bara varit att ladda om. Vi vet denna säsongen vad vi saknade och kommer rätta till de små marginalerna som gjorde att vi inte fick upp. Vi ska precis som förra året kämpa och visa att det är vi som förtjänar en plats i allsvenskan och att vi faktiskt tar oss upp denna säsongen!

Mattias Flodén kommenterar:
En ofantligt viktig kontraktsförlängning! Det glädjer mig väldigt mycket att Nelly väljer att stanna och med sitt beslut visar hon en stark tro på det vi gör. Nelly har under alla sina år visat ett stort klubbhjärta och detta beslut indikerar återigen vilka starka känslor hon har för FBC Lerum och vårt damlag. Nelly är en modern och spelskicklig back som banar väg för sina lagkamrater genom sitt agerande på planen. Hennes avslutsförmåga är något utöver det vanliga och spelförståelsen både med och utan boll håller hög klass. Jag ser framemot att jobba vidare med Nelly. Tillsammans skall vi ta hennes spel och lagets prestationer till nya höjder.