Fredrik Karlsson huvudtränare damakademin

407
Fredrik gjorde "debut" i båset mot Lindås ikväll.

Fredrik Karlsson går in som huvudtränare för FBCs Damakademi när Frank Pihlström tyvärr valt att sluta pga personliga skäl.

Fredrik är en välkänd FBC-profil som tränat bl a F04 och damjuniorer många år. Fredrik var påtänkt som tränare i damsektionen redan inför säsongen men arbetsförhållanden med jobb på annan ort förhindrade då uppdrag. Nu har förutsättningarna ändrats och klubben är glad att kunna hitta en lösning så snabbt.

FBC Lerum tackar Frank för hans insatser men hoppas samtidigt få möjlighet att hitta nya uppdrag när rätta läget kommer.

”Frank har gjort ett superjobb i sin roll som spelarutvecklare för våra flicklag och vårt akademilag. Vi har förståelse och acceptans för att privat skäl går först och vi vill tacka Frank för allt arbete som han har lagt ner för våra tjejer. Det är mycket glädjande att erfarne Fredrik Karlsson kliver in i ledarstaben som ny huvudtränare. Runt sig har Fredrik fyra kompetenta ledare och tillsammans bildar dem ett starkt ledarteam som skall leda akademilaget resten av säsongen.Vi är mycket tacksamma för att befintliga ledare fortsätter och att Fredrik väljer att åter kliva in damsektionen och hjälpa oss. Det här känns väldigt bra!”

Fredrik gjorde ”debut” i kvällens möte mot Lindås