Serieledarna på besök

315

Efter veckans match där man tog tre blytunga poäng så väntar en hemmamatch under lördagen av tuffaste kaliber när Warberg kommer på besök.

Poängen i veckan kom alltså borta mot Hovslätt där man tog en viktig seger att bygga vidare på.
”- Precis som du säger så var den otroligt viktig. Vi känner att vi lyckas komma upp i intensitet och är med redan från start. Gameplanen följer vi fullt ut och det var tydligt att alla va taggade och verkligen ville gå därifrån med tre poäng”, säger kapten Reinholdsson.

För de som såg matchen på plats eller via sändningen, så fick man se ett klart mer intensivt Lerum med en helt annan energi.
”- Jag håller helt och hållet med, som sagt var vi taggade och påslagna från start. Vi har snackat om att det krävs mer av oss för att vinna matcher. Sen är vi oerhört bra när vi sprider energi och har självförtroende.”

Warberg på agendan, vad tänker du kring matchen?

” – Tuff match på förhand, Warberg är ett skickligt innebandylag med många bra spelare. Med det sagt så vet vi hur och var vi ska straffa dem och vi vet vilken nivå vi behöver komma upp i. När vi är där mentalt och energimässigt som vi var mot Hovslätt så presterar vi betydligt mycket bättre. Så gör vi det mot Warberg också så kan man absolut inte räkna bort oss!”

I motståndarnas bås finns som bekant Ludwig Bengtsson, där det återstår att se om han har några överraskningar att bjuds på.
”- Jag vet att Ludde kommer trycka på innan matchen att inte ta med dottern till förskolan nere i hörnen, de vill säga att de kommer vara fysiska. Warberg kommer även att bjuda på en intensiv och fartfylld innebandy.”

Vem tror du kommer bjuda hemmapubliken på ett par baljor?
”- Jag hade velat säga mig själv men denna gången får jag tippa på William. Sett otroligt vass ut den senaste tiden.”