Säsongens första 3 poängare

303
Foto: Per Johansson

Vårt HJ-JAS kunde följa upp krysset i premiären, med en fin skalp i helgens match där man tog tre tunga poäng. 

På andra sidan stod nämligen Kärra, ett lag som också rankas högt inom Göteborg.

Vi visste att detta var ett av dem lagen vi kommer konkurrera med om toppen i serien. Vi hade bestämt oss innan att det var tre poäng och ingenting annat vi skulle ha med oss därifrån, säger Theo Dalblad Sannevi. 

Den inledande perioden innehöll flertalet utvisningar, men inga mål åt något håll.

En period vi i huvudsak styrde, vi hade en hel del lägen men bollen ville aldrig in i kassen.

Även period två innehöll flera utvisningar, men det var Lerum som kunde vinna perioden med 1-2, trots en svagare period.

Jämfört med första perioden gör vi två mål men vi går ner oss något enormt prestations mässigt. Vi ger iväg bollen och går inte fullt ut i varje liten närkamp.

Det var först i period tre som man fick till det allt mer och till sist kunde man vinna ganska komfortabelt med 3-7.

Efter lite uppväckning i periodvilan går vi genast ut och visar att vi är här för att vinna. Vi straffar dem med våra kontringar när dem går upp och pressar lite hårdare än tidigare. Vi slarvar mindre, går mer rakt mot mål och sätter våra lägen.

Nästa helg väntar en ny tuff match, men även en match som har en annan intressant karaktär då det är ett derby mot Floda.

Ett roligt och tufft derby i ett förhoppningsvis fullsatt ryddan. En match jag tror kommer vara väldigt jämn men som vi självklart vill gå ifrån med tre pinnar.