Matchens profil Tiger Forsberg inför Strängnäs på bortaplan

213

En av säsongens både tuffaste, men längsta bortamatcher väntar för våra herrar under lördagen. Strängnäs står på schemat och man har revansch att utkräva.

Formen ser dock fortsatt bra ut och förra helgen slog man Fagerhult inför storpublik på hemmaplan.
– Rolig match med en härlig inramning, säger Tiger Forsberg.

Som så många gånger tidigare så startade man starkt och hade en flermålsledning redan efter period ett. Tendensen har tidigare varit att man släppt in motståndarna i matchen, men denna gången trummade man på och såg till att hålla ifrån utan att det blev särskilt spännande.
– Vet inte riktigt, vi hade väl en större ledning än många gånger tidigare. Sen så var vi väldigt påkopplade i försvaret och slet för varandra riktigt bra med extra energi från publiken.

Hur har träningsveckan sett ut inför Strängnäs?
– Inget särskilt vi har tränat på som vanligt och förberett oss för en tuff match. De är nog revanschsugna eftersom de förlorade sin senaste match, men det är vi också efter höstens möte, så det kommer nog vara hög intensitet.

Formen är som sagt god och man hade därmed skapat sig ett lite glapp nedåt. Även om det är många matcher kvar, så är det självklart positivt.
– Man tänker inte så mycket på det. Det är klart att det är skönt att vi ligger bra till i tabellen men det kan vända snabbt.

Vem tror du är extra het mot Strängnäs?
– Jag tror Lucas Svensson gör några kassar.

Matchen spelas på lördag med matchstart kl 15.00 i Strängnäs. Se matchen på www.innebandy.tv