Hanna Järdhage trivs och förlänger med FBC Lerum

105

Mycket glädjande kan vi presentera en kontraktsförlängning med 23 åriga högerbacken Hanna Järdhage. Ytterligare en viktig pusselbit i lagetbygget är därmed klar.

Efter gårdagens härliga hemmaseger så fortsätter vi med glada nyheter då Hanna Järdhage har skrivit på ett nytt avtal med FBC Lerum. Hanna kom till oss från allsvenska IBK Göteborg inför denna säsongen och har varit betydelsefull både på och vid sidan av planen.

Hanna säger följande om sitt beslut att förlänga med FBC.
– Förlängningen kändes som en självklarhet. Jag kom in som ny inför denna säsong och har känt mig väldigt välkommen redan från första samtalet. Trivs bra både i laget och föreningen, vilket gjorde beslutet lätt. Skall bli kul att få fortsätta lira i FBC även nästa säsong tillsammans med ett fantastiskt gäng!

Mattias Flodén säger följande om kontraktsförlängning.
– Viktigt att tidigt få klart med Hanna. Hon är pålitlig och betydelsefull för oss både på och utanför planen. En bolltrygg back som gärna tar liberoavslut. I det defensiva är hon positionssäker och smart i en mot en situationerna. För motståndaren är det snudd på omöjligt att ta sig in på insidan. Det faktum att Hanna ser FBC Lerum som ett givet val trots att hon reser dryga 8 mil 3-4 gånger/vecka sänder ut ett fint budskap om vår verksamhet.

Se Hanna och övriga lagets sista hemmamatch för säsongen på lördag när man möter Stenungssund i Lerums Arena!