Ogge förlänger!

97

En av Lerums mest rutinerade spelare, Oscar Eriksson Elfsberg, har förlängt sitt avtal över en till säsong. Elfsberg som senaste året bar kaptensbindeln, men som även drogs med lite skadeproblematik. 

Eriksson Elfsberg som har en drös med säsonger bakom sig i klubbens A-lag, men som även hunnit med att testa spel i SSL med Warberg i drygt 40-tal matcher, samt ett utlandsäventyr i Schweiz under ett par säsonger. Han har även återfunnits i ledarstaben under en period, men är nu tillbaka fullt ut som spelare. Förra säsongen blev det 11 matcher under grundserien, men där han säsongen innan noterades för 20 spelade matcher samt 22 gjorda poäng. 

Eriksson Elfsberg själv är revanschsugen efter fjolårets säsong:

”Besviken på min egna säsong förra året och taggad på en bättre nu. Tycker fortfarande innebandy är sjukt roligt när jag kan spela någorlunda skadefri så det var ett enkelt val att fortsätta!”

Anton Olofsson säger följande om Eriksson Elfsberg förlängning:

”Jättebra att Ogge kör på, med sin erfarenhet och sitt sätt att vara är han mycket viktig för det här laget”