Utmaningen på Lerumsloppet


Flera år i rad har FBC Lerum fullkomligt ägt startfältet i Lerumsloppet. Förra året var vi 176 startande. Med det blev vi föreningen med flest deltagare och fick en gigantisk vandringspokal. I år ska vi förstås göra ett försök att slå den siffran. Spelare, funktionärer, föräldrar och inte minst alla ledare – anta utmaningen och spring Lerumsloppet 2015.

Lerumsloppet äger rum den 25 april. Sista anmälningsdag är 14 april, efteranmälan mot en förhöjd startavgift kan göras till 30 minuter innan start.

• De yngsta, födda 2005 eller senare, springer Miniloppet 1,6 km.
• Födda 2001–2004 springer 3,3 km i olika åldersklasser.
• För de äldre och mer vältränade finns Korta Banan 5,1 km och Långa banan 10 km.
Klicka på bilden här intill för info om klasser och anmälningsavgifter.

Anmälan går till enligt följande
• Träningsgruppen arbetar för att så många spelare som möjligt i ditt lag är med och springer. Självklart kan även ledarna och föräldrarna vara med och springa.
• Anmälan görs på www.lerumsloppet.se. Alla som ska springa anmäler sig på egen hand och anger ”FBC Lerum” som förening och betalar in sin anmälningsavgift.
OBS! Det är viktigt att ange ”FBC Lerum” som förening.
Utmaningen omfattar alla föreningar i Lerum och vi vill så klart vara bäst! Endast om du anger klubb vid anmälan räknas ditt deltagande till vår förening.

På tävlingsdagen hämtas nummerlappar på Bagges Torg. Alla från FBC Lerum klär sig i FBC Lerums röda matchställ. Efter loppet får alla deltagare en plakett, saft och bulle.

FBC Lerum kommer att ha ett eget samlingstält placerat på gräsytan bredvid Tingshuset. Där träffas vi innan och efter loppet för att båda ladda upp och pusta ut.

Vinn en extra cup till ditt lag
Den träningsgrupp i FBC Lerum som har störst andel löpare ifrån sin trupp vinner en  anmälningsavgift till en cup för 2 000 kr.

Låt oss nu färga hela startfältet rött och vinna vandringspokalen som största förening i år igen.