Den långa resan gav noll poäng för herrarna

92

Våra herrar hade ingen lycka heller i bortamötet mot tredjeplacerade Kalmarsund. Trots en mycket lovande start kammade de noll på Öland.

Första perioden var riktigt bra och våra rödklädda grabbar ledde då med 3–1. I andra perioden trycker Kalmarsund högre i banan vilket, för dagen, skapar problem i uppspelsfasen för FBC och Kalmarsund tar över matchen och kvitterar också innan andra periodvilan till 3–3.
Tidigt i tredje perioden tar Kalmarsund ledningen och trots en heroisk press lyckas inte FBC få hål på hemmalaget och när egna målburen lämnas tom för att få in en extra spelare så lyckas Kalmarsund få in både 5:an och 6:an.
FBC har nu gått igenom sitt stålbad med idel topplag och förluster bortsett från den briljanta hemmasegern mot Örebro.
Nu väntar två oerhört viktiga hemmamatcher två helger i rad mot Åstorp/Kvidinge och Åby och då gäller det att vi alla ställer upp i Rydsbergshallen för att stötta vårt hemmalag.