Skadeskjutet damlag ska ta sista chansen i kväll

435
Backklippan Sofia Duvander.

I kväll reser vårt damlag till andra sidan av stan för att möta Lindås Waves. Laget avslutar säsongen med fyra matcher på elva dagar. Vi frågade tränare Lennart Isaksson hur det känns nu när målsättningen att nå kval är i princip borta.
– It ain’t over ‘til the fat lady sings. Vinst mot Lindås i kväll, vinst mot Lindome, torsk för Lindås borta mot Kärra, vinst mot Surte och Burås och torsk för Lindås i sista mot Partille. Vips så är vi trea. Än är inte slaget förlorat, säger Lelle.

Det är intensivt matchande sista veckan. Är det fortsatt spel med bästa laget som gäller?
– Vi har haft enorm otur med skador och sjukdom i veckan, så de som är hela och krya kommer att spela i kväll mot Lindås till att börja med.

Vad har ni för målsättning med resten av matcherna?
– Vi kan fortfarande bli trea som sagt, så vi ger inte upp förrän hoppet är ute. Nu ligger fokus enbart på Lindåsmatchen till att börja med. Vi har goda minnen från förra året, då vi krigade till oss tre poäng i bortamötet.

Hur tror du dagens match kommer att se ut?
– Lindås är duktiga på att försvara sig. Jag tror på en målsnål match.

Och ni vinner väl som vanligt?
– Jajamen, vi vinner med 3-2 efter att ha avgjort i den tredje perioden.

Matchen mellan Lindås Waves och FBC Lerum börjar klockan 19.45 i Salming Arena.