Flickor 03 drillades av Lisa och Sandra från A-laget

830

I går hade A-lagets målvakt Lisa Thunell och målsprutan Sandra Hawerman för andra gången tagit över en träning med våra tjejer födda 2003. De ordinarie tränarna såg nöjda ut på läktaren och både tjejerna och Lisa och Sandra verkade ha riktigt kul.

Lisa hade lite specialträning för målvakterna. Bland annat blev det sidledsförflyttningar.
– Jag förklarade varför det är så viktigt med att träna det. Det är både roligt och nyttigt att testa på att träna ett lag. Men man måste ju tänka på vad man säger, det går inte att bara stå och ordbajsa. Då märker man ju direkt att tjejerna inte lyssnar lika bra, säger Lisa.

Kommentarerna från spelarna efteråt var bara positiva; ”Roligt”, ”jättebra”, ”annorlunda övningar än vad vi är vana vid”, ”bra att träna powerplay och boxplay”, ”Lisa och Sandra var roliga”.

– Det är kul att vara med från början igen och bra att få känna på hur det är att stå på andra sidan. Vi får jättemånga frågor från tjejerna, jag känner igen hur det var själv när jag var i samma ålder, säger Sandra.