Träna med innebandyförbundet på Sweden Floorball Youth Camp

1415

Sweden Floorball Youth Camp är ett nystartat innebandyläger, och drivs av Svenska Innebandyförbundet tillsammans med distriktsförbunden. Lägret genomförs under höstlovet vecka 44, torsdag till söndag.

Flickor mellan 14 och 15 år (födda 2001–2000) och pojkar 15 år (födda 2000) är välkomna och du väljer fritt vilken ort som passar dig.

Lägret genomförs på fem orter runt om i landet, bland annat i Varberg och Göteborg. Första träningspasset börjar kl. 10.00 på torsdagen och lägret avslutas preliminärt kl. 17.00 på söndagen.

Lägret kommer att innehålla träningsverksamhet under torsdag och fredag, och tävlingsverksamhet under lördag och söndag. Upplägget är framtaget av våra förbundskaptener och några av våra främsta tränarinstruktörer i landet. Allt för att du ska få en utveckling utifrån den nivå som du befinner dig på.

Under torsdag och fredag genomför du två träningspass per dag, samt två matcher per dag under lördag och söndag.

Det finns plats för 264 spelare, fördelat på 88 flickor och 176 pojkar på varje ort. Spelarna delas sedan in i grupper om 22 spelare, som tränar och tävlar tillsammans under veckan.

Varje grupp om 22 spelare kommer få två ledare som följer gruppen under hela lägret. Samtliga ledare är utbildade av våra förbundskaptener och av våra bästa instruktörer. Allt för att du som spelare ska få en så bra utbildning som möjligt. Det kommer också att finnas elit- och landslagsspelare närvarande i olika sammanhang på lägret.

  Klicka här för att komma till SIBF:s sida med alla info om lägret.