Skenelägret blir Camp Endorfin

1222

Endorfin är ny samarbetspartner och namnsponsor till ett av innebandyvärldens största ungdomsläger.
– Camp Endorfin är en fantastisk möjlighet för oss att synas ihop med tränande ungdomar och föräldrar, säger Anneli White, ansvarig för Endorfin i Stenkullen.

Sedan flera år tillbaka är Endorfin en av FBC Lerums största partners, bland annat bedriver båda representationslagen större delen av sin fys- och rehabträning här. Endorfin, som har ett av Sveriges största gym i Stenkullen, utökar alltså nu samarbetet med FBC Lerum ytterligare.

Camp Endorfin har nu fått en egen logotype och det kommer att synas tydligt att Endorfin är en aktiv huvudpartner både före och under lägret. I samband med starten på Camp Endorfin kommer alla deltagare få en så kallad ”Goodie Bag” med en vattenflaska. Men det kan bli mer saker i påsen, FBC Lerum planerar att skapa ett samarbete med flera underleverantörer till lägret.

Vad kommer ni att göra på själva lägret?
Som huvudpartners får Endorfin rätten till att göra egna aktiviteter i Skene, vi kommer givetvis att synas i alla sammanhang. Vi kommer att ha representanter på plats, personlig kontakt med alla ungdomar, ledare och föräldrar är naturligtvis viktigt för oss. Dessutom får vi möjlighet att presentera oss vid ledarsamlingen. Vi ser det som ett långsiktigt samarbete där vi kan utveckla och testa nya idéer varje år, säger Anneli White.

Hur tycker du samarbetet har utvecklats under det senaste året?
Endorfin har gjort och gör en liknande resa som FBC Lerum. Vi har samma vilja att ständigt utvecklas och att förbättra vår kvalitet och har vi ett stort utbud med träningsmöjligheter för alla. Dessutom är det riktigt kul att jobba med er. Jag tycker att vårt varumärke och det vi står för passar väldigt bra ihop med FBC Lerum, säger Anneli White.

Gunnar Oesterreich, elitansvarig och för tillfället även ansvarig för sponsorsamarbeten är naturligtvis mycket nöjd med att Endorfin satsar ännu hårdare på FBC Lerum.
– Endorfin är en fantastisk samarbetspartner som passar perfekt för att ta Skenelägret ett steg till genom Camp Endorfin. Statusen höjs och vi kommer att kunna utveckla lägret. Dessutom får vi nu möjlighet att öka träningsnärvaron på gymmet, bland annat kommer även juniorlagen få chansen att träna här till en mycket låg kostnad.