Årsmötet satte punkt för säsongen 2014/15

759

Märit Bergendahl omvaldes till ordförande för två nya år när FBC Lerum på söndagen hade årsmöte på Lerums Gymnasium.

Med mötesordförande Alexander Abenius från Moderaterna vid rodret tog årsmötet dryga timmen att genomföra. Inga motioner hade inkommit från medlemmarna och det blev aldrig några längre diskussioner.

Trots debutsäsong i herrarnas allsvenska, 30-årsjubileum, VM i Göteborg och många andra aktiviteter så kunde en nöjd avgående kassör Per Håkansson ändå upp ett plusresultat. Detta beror mycket på att sponsorintäkterna ökat med 70 procent.

Nya i styrelsen blev Ann-Sophie Johannesson och Kristina Flodmar, som bägge två kommer att ansvara för ekonomin. Ann-Sophie kommer att ta över som kassör, medan Kristina (som formellt invaldes som suppleant) ska fungera som controller. Som andra suppleant valdes Anna Ström.

Sportchef Mattias Flodén och sekreterare Lotta Kovács omvaldes på två år. Mats Lomander, Karin Bistedt och Camilla Brydolf har ett år kvar på sitt mandat.

Avgående styrelsemedlemmarna Per Håkansson, Håkan Sandquist och Patrik Wadheden lämnar styrelsen. Två av de som lämnar, Per och Håkan, valdes på traditionellt FBC-manér in i valberedningen. Magnus T Carlsson fick fortsatt förtroende som ordförande i densamma.