”Ingen bråms”

581

Andra inomhuspasset i går, speedövningar med klubba och boll. Jonny är också med, vi gapar ikapp. Bäckis, Martin och Norberg håller på med sina respektive uppgifter. Alla är glada, det har vi gemensamt.

Vi värmer upp, kör löpskolning och gör oss redo för bottengas, kvällens huvudsakliga sysselsättning. Ganska mjuka riktningsförändringar inledningsvis, sedan alltmer brutala vändningar. Bollarna hamnar lite här och där men farten mina vänner, F A R T E N!

Något så enastående upplyftande att se hur vårt uppbyggnadsarbete har lagt en grund för den försäsong som nu tar vid. Vi TÅL mer, vi orkar fler löpningar i full speed och ändå är vi bara i inledningen av vår snabbhets och explosivitetsträning.

Rasmus Tynander besöker oss, han sitter vid sargkanten med kamera och penna. Dagen efter bloggar han om leende spelare, fotsulor som brinner, om Martin Motumba som inte ville ha bråmsen på och om en galenpanna vid rodret.

Han ville nästan själv vara med. Tänk att både få vara tokig och bidra till lusten att röra sig, det värmer i hjärtat kan jag lova er!

Och du förresten, Rasmus, jag ser de snabba fötterna dansa i din penna. Gott så!