Div III-herrarna möter Wårgårda på söndag

351
Arkivbild: Sandra spelar förstås inte med i H3 på söndag. Frågan är om vi får se Johan Kihlberg och Victor Eriksson Elfsberg i en tunn matchtrupp.

Efter en solid insats i Smögen Innebandycup är det nu dags för första träningsmatchen för vårt H3-lag. Och för att dämpa suget inför seriespelet är det kanske läge att lämna solstolen och dra till Rydsberg för lite livematch på söndag klockan 15.00.

Tränare Daniel Lundgren hoppas på stöttning från trogna supportrar på läktarna.
– Förutsättningarna kunde varit bättre. Det är ett antal spelare som inte kan vara med på söndag och närvaron har varit lite ojämn de senaste träningarna. Så detta med samspelta femmor är inte vårt signum just nu.

Hur känns det annars inför premiären?
– Det är bara positiva känslor och tankar just nu. Vi har ett gôtt gäng i år och mycket kunskap som skall fördelas och spridas över laget. Just nu nöter vi försvar och det är väl det vi kommer lägga fokus på mot Wårgårda. Det är ett duktigt gäng och kan nog stundtals testa vårt försvar ganska rejält.

Söndag 15.00 alltså. Och jodå, kiosken är öppen!