Actionspäckad dag på Camp Endorfin i Skene

1252

Det är dags för den stora kick-offen av säsongen 2015/16. Först är det drygt 30 träningar i olika hallar runt om i Marks kommun. Sedan spelar både herrarnas och damernas A-lag matcher och dagens aktiviteter avslutas med en stor kickoff i aulan och ett ledarmöte. En härligt intensiv dag i Kunskapens Hus i Skene.

Det här är sjätte året i rad som hela klubben åker till Mark som har fantastiska tränings- och evenemangsmöjligheter. Totalt kommer närmare 600 personer att vara på plats under dagen. En stor andel av dessa övernattar också en eller två nätter i Kunskapens Hus.

Det är också första gången som fjolårets innebandyskoleelver deltar. Och de anlände nyss i en specialchartrad buss. Missa inte videon på deras underbara inmarsch på vår facebooksida.

Mark har många fina hallar och vi tränar i Skene, Fritsla, Örby och Öxabäck. Men en dag som denna är det trångt om halltid även här.

Damerna spelar mot IBK Tygriket klockan 15.30 i Ängshallen och herrarna möter Borås IBF i Kunskapens hus klockan 15.50. Kickoffen med tävlingar och annat kul startar 18.15.

Alla föräldrar är välkomna till till matcherna och kickoffen!