Mazetti: ”Kunde inte fått bättre tränare”

550

I eftermiddag 17.30 tar damlaget emot Lindås som är ett nytt lag jämfört med förra året. Ett antal spelare, däribland Caroline Haagensen som nu spelar i FBC, har lämnat. Men de har fått upp ett antal duktiga juniorer och det ser ut att bli en intressant match.

Vad har de nya tränarna betytt för lagets utvecklingen och för dig personligen?
– Jag är verkligen jättenöjd och tycker inte att vi kunde fått bättre tränare. För min egen del har det bara blivit bra, jag har inte spelat innebandy överdrivet länge och haft många utvecklingsmöjligheter vilket tränarna är bra att se och hjälpa till med. För laget är det ännu mer positivt, vi behöver tränare med driv och engagemang och det är dom grymma på att ge vilket man ser på laget då vi höjt nivån ett antal snäpp.

Vad skulle du säga är lagets tre bästa egenskaper just nu?
– Vi har viljan, fysiken och en grym sammanhållning.

Du får själv begränsat med speltid, hur ser du på din roll i gruppen?
– Just nu kämpar jag för att ta en större plats, vara mer given och visa att jag vill och kan. Jag har fått grymt stöd från tränarna och det känns som att jag är på rätt väg.

Vad har du för personlig målsättning med innebandyn?
– Min målsättning är att fortsätta utvecklas i spelet och förbättra min teknik. Ta en större plats i laget som sagt, och fortsätta med Lerum i division 1 nästa säsong.

Vad tror du då om dagens match?
– Vad jag hört så är Lindås ett piggt och ungt lag, är dom lika taggade som oss idag blir det en riktigt rolig match, med bra tempo och många avslut på mål. Närkamper tror jag absolut på då vi alla känner rivalitet mot Lindås och vill visa vilka som bestämmer.

Och vad står det på resultattavlan när matchen är över?
–Jag tror 5–4 till oss, Sandra Hawerman är den som avgör. På kontring, där är hon alltid som vassast. Självklart hoppas jag på att själv avgöra men det återstår att se.