Alla kan hjälpa till – insamlingen fortsätter

266

Satsning på en öppen träning för ensamkommande flyktingbarn i Lerum har blivit en succé och även uppmärksammats av Svenska Innebandyförbundets hemsida.  Har du tid och lust att hjälpa till en gång eller fler? Vet du någon spelare som gärna kommer ner och spelar lite med killarna?

Det är drygt 20 killar som återkommit under större delen av hösten och ett par av dem vill träna mer än en gång i veckan. Samtidigt kommer det hela tiden nya killar som vill testa och bara vara med, om så bara för en gång. Vi kommer försöka öppna upp fler träningstillfällen både i Lerum och Gråbo och behöver då all hjälp vi kan få.

Förutom att bedriva en rolig träning och mycket matchspel så hjälper vi killarna med träningskläder som de får av oss. Något som är mycket uppskattat eftersom det är inget som de annars får och kan köpa sig under sina första månader i Sverige. Vi har tidigare gjort en insamling och även fått bidrag från några av våra sponsorer men nu har allt tagit slut och vi behöver mer kläder, skor och klubbor.

Vi startar därför nu en ny insamling och vi behöver följande:

  • Träningsskor för inomhusbruk i gott skick i storlek 38-44
  • T-shirts och shorts (ej för slitet och urtvättat) i storlek S–L (killarna är 14-17 år). Kanske vet du något företag/förening som har reklamtröjor över från en kampanj?  Vi tar emot allt som är i bra skick.
  • Klubbor – framförallt med right-fattning

Kom ner till hallen under följande dagar eller mejla så hämtar vi – eller så hittar en ny tid som passar dig:
Tisdag 17 november kl 18.00–19.00
Fredag 20 november kl 19.30–21.00
Söndag 22 november kl 15.00–18.00

Vill du hjälpa till med en träning, bara vara med och spela eller besöka oss? Eller vet du någon annan som har tid och lust att hjälpa till?

Hör av er till Karin Bistedt på event@fbclerum.se eller ring 0704-85 85 84.