Nu är det dags att söka till innebandygymnasiet (NIU)

827

1 december är sista dagen att söka till NIU på Lerums Gymnasium. På innebandygymnasiet har du möjlighet att satsa extra på innebandy under gymnasietiden och samtidigt få en bra utbildning. Tränare är FBC Lerums sportchef Mattias Flodén och damansvarig Magnus Sundell.

Denna innebandyutbildning vänder sig till särskilt talangfulla innebandyspelare som vill satsa på en nationell idrottskarriär. Lerums Gymnasium är en av de nationellt godkända Innebandyutbildningarna som ingår i ett kvalitetssystem som Svenska Innebandyförbundet ansvarar för. För att få chansen på NIU ska du ha goda möjligheter att tillhöra den nationella eliten som seniorspelare. Siktar du dit är en nationellt godkänd innebandyutbildning, alltså NIU, rätt val för dig.

Under din utbildning kommer du ha ett schema som ger dig möjlighet till minst tre innebandyträningar i veckan under skoltid. Totalt kommer du att läsa 500 poäng innebandy.

  Ansök här!
  Mer om innebandygymnasier
  Mer om NIU
  Kurser och centralt innehåll
  Tränarpresentation