Lerums Tidnings idrottspriser delades ut

939
Maiwi Larsson från LT lämnade över priset till en rörd Magnus T Carlsson.

När Rydsbergshallen var som mest välfylld – under det allsvenska derbyt mellan vårt herrlag och IBF Göteborg  – tog Lerums Tidning tillfället i akt att dela ut två av de fem priserna för 2014 års prestationer inom kommunens idrottsrörelse.

Mitt ibland uppvärmande spelare delades först priset för årets seniorlag ut vilket utan diskussion gick till vårt herrlag som våren 2014, som alla vet, tog steget upp i Allsvenskan. Tränarduon då, Daniel Dahl och Andreas Berntsson, tillsammans med två av spelarna Anton Olofsson och Pontus Persson tog emot det ärofyllda priset.

I första pausen var det dags för en av de mest engagerade idrottsledarna i Lerum de senaste decennierna att äntra planen. En rörd Magnus T Carlsson fick då äntligen den utnämning som han är så väl värd. Maiwi Larsson och Peter Welling överlämnade en jättebukett och diplom till Magnus som själv tyckte att det var en stor ära att få den utmärkelse som är den finaste en ungdomsledare kan få i vår kommun. Magnus är ju den viktigaste personen bakom vår Bagheera innebandyskola som bl a kröntes när hela hans knattegäng fick äntra Mässhallen i samband med VM i Göteborg för ett år sedan. Utöver det så har ju Magnus varit vår ordförande i många år och gör även ett oerhört stort jobb i samband med våra matcharrangemang som eventpersonal.