Uppskattad internutbildning för ungdomsledarna på Röd nivå

170

Hasse Göransson (tränare F04) pustar ut vid seket för att ta sin astmamedicin efter ett av fyspassen under ledarutbildningen för alla på Röd nivå. ”Jättebra initiativ och så kul att själv få vara med i övningarna vilket gör det lättare framöver att träna mina tjejer”.

Samtidigt som det var fullt hus i Rydsberg med Bagheera innebandyskola och samling för A-laget inför bortamötet mot Höllviken startade Mattis och Staffan igång internutbildningen med ett teori- och ett praktikpass.

Det handlar alltså om att vår sportchef Mattias Flodén och Staffan Hjalmarsson erbjuder en utbildning med inriktning Människan, Atleten, Innebandyspelaren och Spelsystemet. Gänget som deltog tyckte att det var otroligt bra och inspirerande.

”Det är fantastiskt kul att vara med på detta, säger Staffan. Kan vi samarbeta än mer i föreningen med såna här initiativ. Det är så bra att det finns sån öppenhet i föreningen, det är lätt att få gehör för idéer i vår förening. Att jag får vara med att påverka hur våra ungdomar tränar gör ju att vi förbereder dem tidigt för hur det är på seniornivå. Pippi Långstrump säger – det här har jag aldrig provat så det klarar jag helt säkert! Underbart citat som säger hur miljön är i FBC. Det här gör jag med största egna intresse då jag tycker det är görkul.”

Det blir nya möjligheter efter nyår – ni som är ungdomsledare på Röd Nivå som hade förhinder idag kan hänga på då. Håll utkik!