Starkt nyförvärv till damlaget

903

Precis innan sista timmen var slagen för spelarövergångar så gjorde vår sportchef Mattias Flodén klart med ett mycket starkt tillskott till vårt damlag. Amine Alsaye är en snabb högerforward som vanligtvis producerar mycket poäng.

Inför matchen på söndag fick vi några ord med Amine.

Hej Amine, varmt välkommen till FBC Lerum.

– Tack!

Ursprungligen från IBF Falun och därefter ett antal klubbar i Göteborgsregionen. Nu blir det spel för FBC Lerum. Vilka intryck har du fått om klubben och laget?

– Efter att ha fått spendera tid med er så har jag fått intrycket av en proffsig förening som bryr sig om helheten runt laget. Jag ser laget som ett ungt och väldigt talangfullt lag som tycker det är roligt att spela innebandy och det syns att dem har roligt tillsammans!

För de som inte sett dig in action, vad kommer du bidra med och vilken roll passar dig allra bäst?

– Jag kommer framförallt att bidra med rutin. Sen hoppas jag kunna bidra med fart och positiv energi på planen.

Det är jämnt i tabellen bakom Lindome och flera lag slåss om andraplatsen. I skrivande stund är vi precis under kvalstrecket. Hur ser du på lagets möjlighet att ta sig till kvalspel och vad kommer krävas för att ta sig dit?

– Att ta sig till kval är något riktigt stort och roligt. Jag vet att tjejerna ger sitt yttersta på planen och med vilja och inställning kommer man långt! Jag vet att vi kommer göra vårt bästa för att nå dit!

Din debut sker på söndag mot Guldheden. Vad har du för tankar och känslor inför matchen?

– Sjukt taggad, glad att jag får chansen att spela och lite nervös ?