Jihde, seriefinal och Barncancerfonden på en gång

1101
HAJ-kedjan med Niklas Jihde i spetsen återförenas för en match i seriefinalen mot FBC Lerum i div 3.

Söndag den 28:e februari gör Partille IBS en satsning för barncancerfonden tillsammans med Ride of hope. FBC Lerum är i högsta grad delaktigt i denna dag eftersom en av århundrandets comebacker kommer att ske i seriefinalen i div 3 herrar då Partilleprojektet möter FBC Lerums div 3-lag.

Allt överskott från eventet till Barncancerfonden och som garant för detta har Partille IBS inlett ett samarbete med Ride of hope, en organisation som bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver. Ride of Hope/Barncancerfonden kommer ha en speedbike på plats. Betalar man 50:- får man cykla så fort man kan i 1 min och den som har högt medelhastighet vinner ett presentkort på Sportson. Ride of Hope kommer ha varor till försäljning av vattenflaskor och annan merchandise som går till insamlingen och man kommer gå runt för att göra insamlingar.

Som extra krydda på detta event kommer Niklas Jihde, världens genom tiderna bästa innebandyspelare och sportens största varumärke att återförenas med HAJ-kedjan

Som extra krydda på detta event kommer Niklas Jihde, världens genom tiderna bästa innebandyspelare och sportens största varumärke, att debutera och spela med Partilles division 3 lag tillsammans med de andra gamla landslagsstjärnorna såsom Anders Hellgård, Magnus Augustsson och de för oss mycket välkända fd FBC-spelarna Daniel Dahl, Andreas Berntsson, Peter Runnestig och Mattias Johansson.

Ett unikt tillfälle att få återse HAJ-kedjan som spelar mot vårt andralag som har revansch att utfordra efter uddamålsförlusten i höstas.

Vi uppmanar hela FBC Lerum att sluta upp i Partillebohallen den 28:e februari kl 15.20 och låt oss skapa den härliga stämning som vi upplever i Rydsbergshallen! Låt oss få ihop den största Camp FBC-klacken någonsin – och dessutom på bortaplan?