Nu gör vi borta till hemmaplan!

625

På fredag vet alla vad som väntar hoppas – herrarna möter i Lisebergshallen IBF Göteborg och samtidigt möter våra damer Floda i Alléhallen. Herrarna säkrar vid vinst det allsvenska kontraktet åter igen och damerna kan vid vinst ha halva kroppen inne i kvalspel. FBC-supportrarna får välja vilken av matcherna man ska välja.

Dammatchen kommer att fylla Alléhallen med sin begränsade publikkapacitet och vi förmodar att många FBC-supportrar väljer kommunmatchen som är så viktig.

Herrmatchen spelas som sagt i Lisebergshallen och Camp FBC vill uppmana så många som möjligt att välja en stadstur och vilket skulle – om det blir lika många som vid hemmamatcherna – betyda någonstans 200-300st. I Lisebergshallen har vi fått sektion F reserverad för alla FBC-supportrar.

Emil Larsson i Camp FBC uppmanar FBC-supportrarna:

”Självklart vet vi att många som kollar bara vill kolla på matchen och inte sjunga och det ska vi inte sätta stopp för. Det vi hade tyckt varit kul och mäktigt är om alla som kommer som Lerumsupporter sätter sig på samma sektion. Vi i klacken tar upp ett hörn uppe eller nere och ni som inte vill vara i smeten sätter er bara några rader upp eller ner. Ifall detta genomförs kan ja lova att de kommer bli en magiskt inramning, tänk er själva att se 200 pers rödklädda på bortaplan, vi ska skapa en vägg!”
Matchen börjar 19.30 och Camp FBC kommer ses på Bishops Arms ca 17:30- 18:00 för att käka en burgare och sjunga igång struparna och alla som vill är självklart välkomna. Camp FBC kommer att boka bord så ni som vill med svara bara på frågan på facebook, har ni inte sett den så kan ni gå via denna länk:Camp FBC Supporterklubb så hittar ni rätt. Där har det skapats ett evenemang som ni tackar ja till och i evenemanget finns alltså en fråga ifall man vill gå med och äta innan. Camp FBC hoppas att det som brukar vara i Rydsberg dyker upp på fredag.
OBS. Glöm inte tacka ja till evenemanget samt svara på frågan! Länk direkt till eventet: Event bortamatch

Ses i den röda väggen på fredag i någon av hallarna på fredag!