Fyramålsskytten Emma Kovacs om kvaltider

738
Emma Kovacs bidrog med fyra mål mot Pixbo.
Emma Kovacs var stor matchvinnare med fyra mål i söndags mot Pixbo och naturligtvis vill vi höra vad Emma tänker om lördagens kvalmatch hemma mot Nykvarn.
Fyramålsskytt i en sån viktig match – det händer inte varje dag va?
Haha nä det gör det verkligen inte, men jag har mina duktiga medspelare att tacka!
Du måste beskriva känslan när ni i kalabaliken hörde domaren döma mål när klockan stod på 19.55!
JA DET VAR DET SJUKASTE!!! En otrolig glädje. Jag har nog aldrig varit med om nåt liknande på någon annan match, aldrig blivit så glad för ett mål innan! Nina sköt oss verkligen till kvalet.
Sällan har en sån spännande dammatch spelats i Rydsberg. Hur upplevde du matchen?
Matchen var rolig att spela men kanske inte vår bästa match. Dock tillräckligt bra för att det skulle räcka till vinst och det är jag väldigt glad över. Trots att vi låg under med 5-2 var jag inte orolig, jag kände att vi hade det och vi kommer ta ikapp och det gjorde vi!
avgörandemålmotpixboPixbo gav ju verkligen allt och hade dessutom en målvakt som gjorde en fantastisk insats. Hur stärkande var det att vända matchen på det sätt ni gjorde?
Som jag sa var jag aldrig orolig att vi inte skulle vända, vi hade massa skott på mål och i stolparna. Att vi inte gav upp och vände matchen visar vilket starkt lag vi är, som aldrig slutar tro på oss själva!
Nu är det då kvalmatch – något som ni inte spelat som lag men som du varit med om ett antal gånger när F97-laget spelat SM-slutspel osv. Vad kan du bidra med till laget i detta läge?
Jo slutspel med 97-laget var coolt, men skulle nog säga att detta är ballare. Jag kommer bidra med det jag brukar, en taggad inställning och mycket pepp.Vad vet du om Nykvarn?
Jag vet att dom inte är omöjliga att slå.

Ni möter ett div 1-lag och hur ska ni kunna besegra dem i de två matcher som väntar?
Genom att va så jäkla gymma som jag vet att vi kan!! Om alla gör sitt bästa kan inget stoppa oss.

Hur kommer ni att förbereda er inför lördag?
”Äta och sova innebandy” + en grym träningsvecka. Det började igår med en träning med lek o skoj. Veckans träningar kommer förmodligen fortsätta med att vi slipar på detaljer och gör oss mer förberedda än någonsin.

Vad vill du säga till rydsbergspubliken som gladdes med er mot Pixbo?
Tack för stödet och jag ser er gärna på läktaren på lördag också!! Det kommer bli lika mycket valuta för pengarna då som i söndags

Lycka till!
Tack!