Brendelökken flyttas upp till A-truppen

897

FBC Lerum och Victor Brendelökken, 18, har i dagarna undertecknat ett avtal, som gäller till april 2018. Senaste säsongen var Victors sista som junior. Nu flyttas Victor Brendelökken upp till A-truppen.
-Satsningen på vår juniorverksamhet resulterar i att vi nu kan flytta upp ytterligare en egen produkt till A-laget, säger FBC Lerums sportchef Mattis Flodén.

Mattias FlodénMattis Flodén, sportchef, FBC Lerum:
Victor är speltekniskt skicklig och har en bra uthållighet. En klok center som förstår spelet och kan hitta lösningar på trånga ytor.
-Som förstaårssenior blir den fysiska träningen extra viktig för att kunna hantera kampmoment och vinna dueller. Med tanke på hur ambitiös Victor är så kommer han ta sig an träningen på ett föredömligt sätt.

#87 Victor Brendelökken:
-Det känns väldigt kul! Detta är något jag har haft som målsättning under lång tid, så det känns väldigt skönt att få ta det här steget. Ser verkligen fram emot att få vara en del av resan som FBC Lerum kommer göra framöver.

Fakta Victor Brendelökken
Ålder: 18
Position: Center
Klubbfattning: Left
Tröjnummer: 87

Sedan tidigare har FBC Lerum förstärkt A-truppen inför nästa säsong, med Vidar Tirén från Umeå City IBK och plockat upp juniorerna Erik Hansén och Erik Ström från juniorleden.