Sebastian Steen klar för två nya säsonger!

491

Backen Sebastian Steen, 20 har förlängt kontraktet med FBC Lerum. Sebastian kom från Borås IBF i september 2015 och fortsätter nu alltså sin karriär i FBC Lerum ytterligare två säsonger.

Sebastian Steen_action#96 Sebastian Steen:
– Den största anledningen till att jag förlänger med Lerum är att jag gillar den riktning föreningen strävar mot, och det som Lerum står för när det gäller värderingar och mål med både spelare och organisation. Efter en säsong i föreningen var det ingen tvekan om var jag ville fortsätta min karriär och valet för två nya år var enkelt.

– För laget är målet tydligt om man frågar mig i
alla fall. Självklart vill man vinna en serie och jag anser att vi har laget för att göra det. Dock är det viktigaste att komma topp 4 så vi får spela kval.

– För egen del får jag en lite annan och större roll i laget i år än förra säsongen. Nu är det dags att förtjäna det nya kontraktet och visa varför föreningen valde att satsa på mig för ett år sedan. Som alltid kommer utveckling att vara i fokus för min del. Jag tror på att utveckling föder resultat på lång sikt och inte tvärt om.

Mattias Flodén, sportchef FBC Lerum:Mattias Flodén– Det är en härlig känsla att Sebastian nu valt att fortsätta spela för FBC Lerum. Han är en mycket seriös och talangfull spelare som kan gå hur långt som helst. Dessutom står han för rätt värderingar och brinner för utveckling.

– Det gläder mig att han känner så starkt för vår förening och tror på vår verksamhetsidé med utveckling i fokus.
-Att vi nu förlängt med Sebastian ligger helt i linje med hur vi vill bygga laget för framtiden. Fokus på utveckling, hållbarhet och långsiktighet med lokala spelare.

FAKTA
Position: Back
Ålder: 20
Klubbfattning: Right
Nummer: 96