KLART! Emma Kovacs förlänger

522

Tjejernas A-trupp börjar bli komplett. Nu är det klart att centern och egna produkten Emma Kovacs blir kvar. I dagarna undertecknades ett nytt kontrakt.

Mattias Flodén, sportchef FBC Lerum:
– Emma är en mycket tongivande spelare i laget och viktig för vårMattis_Floden_maj2016 fortsatta Allsvenska satsning. Hon är duktig i djupledsspelet och bra på att skära av motståndarnas passningsalternativ. De senaste säsongerna har hon även utvecklats till en pålitlig målskytt på seniornivå.

– Med Emmas påskrift har tränarna ytterligare en skicklig center att bygga laget kring. Det här känns toppen!

#15 Emmas Kovacs:
-Jag har valt att fortsätta i FBC Lerum för att jag trivs otroligt bra i laget och med tränarna.

”Sedan gillar jag även klubben i helhet och alla evenemang, det är alltid en bra stämning i hallen”

-Mitt mål är att bidra med det jag kan i laget och självklart ta en plats i första- eller andrafemman. Mina tankar är att det ska bli roligt och spännande att spela i en ny serie med nya lag samt så hoppas jag på en bra standard hos lagen, det är alltid kul med jämna matcher!

FAKTA
Född: 1997
Moderklubb: 0302 IB
Position: Center
Klubbfattning: Left
Tröjnummer: 15
Meriter: SM-brons med juniorlaget, F16 13/14