P02 Tigers lyckades bäst i Prague Games

410

När ett antal lag från FBC Lerum var på resa till Prag var även P02 Tigers på plats i början av juli för att spela Prague Games. Totalt var man 28 killar och 4 ledare fördelade på 2 lag, Tigers Red och Tigers Black. Förutom spelare och ledare följde en skara på ca 50 personer i form av syskon och föräldrar med för att agera supporters.

Tigers Black gick efter mycket bra spel obesegrade ut ur grundspelet och vann sin grupp övertygande. Väl i slutspelet fick Black det lite tuffare men lyckades ändå ta sig till en fantastisk åttondelsfinal. Väl där tog dock resan slut mot finska Loiske.

På andra halvan hade Tigers Red det betydligt tuffare och förlorade de inledande 3 av 4 matcherna mot mycket starkt motstånd, bl a vinnaren av hela P02-cupen, tjeckiska Florbal Chodov som i gruppspelet besegrade Tigers Red med 4-2.

Trots en svag start i gruppspelet lyckades Red betydligt bättre i slutspelet och tog sig väl där ända till semifinal! Där blev det tyvärr förlust mot finska Loiske som ju slog Tigers Black i åttondelsfinalen.

Det blev alltså en tredjeplats och bästa svenska P02-lag för P02 Tigers Red bland totalt 50 lag från hela Europa och Tigers Black kom till åttondelsfinal.